úterý 23. února 2010

Nas dum, nas hrad...

Konecne to prislo. Zitra se stehuji do "sveho". Prestanu tloustnout v hotelu a zacnu tlousnout jinde. Tak honem chci ukazat par fotek, jak dum vypada neobydleny, nez Jitka do neho vnese atmosteru a nez ho ja zaneradim pocitaci, prehravaci a kabely.

Dum mam pronajaty od univerzity a lezi blizko skoro vseho. Najdete ho na mape pod cislem G3936, hned pres ulici od sportovniho strediska (kde by mel byt badminton, squash, posilovna a jine - jeste jsem to ale nenavstivil. Platim najem, ktery dela (dohromady vcetne elektriny - i na klimatizaci, ktera toho asi spotrebuje hodne, vody, Internetu, odvozu odpadku, udrzby, kdyz se neco poroucha, a kdovi ceho jeste) asi patnactinu meho platu. To mne pripada rozumne.

Dum je polovina dvojdomku, patrovy, dvouloznicovy. Dole je obyvak, kuchyne, pokojik pro sluzku, dva zachody, mala koupelnicka, komora s prackou a susickou a francouzske dvere na malickou zahradku. Hezky by se tam sedelo, kdyby tady nebyla triceti a vice stupnova vedra a neexistence piva. Ale treba to vecer pujde. Nahore jsou dve loznice, kazda s vlastni koupelnou a zachodem, obe maji dvoj postel, a pak jeste dve male terasy, na kazdou stranu (tedy z kazde loznice) jedna. Patra jsou propojena schodistem, ktere trochu pripomina nadrazni halu. Hodily by se sem treba arabske nastenne koberce. Nechme se prekvapit, jak to tu Jitka zaridi (ne, jeste tu neni, ale uz se to chysta).

Tak jeste ted ty slibene fotky a jdu balit: http://msenger.rajce.idnes.cz/Saudi_Arabia_-_House_3936/.

Žádné komentáře:

Okomentovat